RC klub Podolí

Pod názvem RC Klub Podolí si představte mladé kluky, kteří po podolském kulturním domě či po velkých prostranstvích v obci prohánějí autíčka na dálkové ovládání (odtud RC – radio controlled – tedy na dálkové ovládání).

Klub fanoušků těchto aut zmenšených v měřítku 1:10 vznikl v Podolí v lednu 2011 a pořádá schůzky v zimním období každý pátek od 15 do 18 hodin v kulturním domě či v průběhu roku dle domluvy venku na volných prostranstvích.

Zakládajícími členy klubu jsou Martin Perutka a David Slunečka. Klub nyní tvoří 4 kluci ve věku 15–16 let, kteří se na schůzkách učí efektivně řídit auta a trénují různé taktiky, aby mohli jezdit na závody, např. do Zlína. Kluci velmi rádi přivítají do Klubu i další jezdce s vlastními auty. Také potenciálním zájemcům vše rádi vysvětlí, ukážou a doporučí, jaké auto je nejlepší si pořídit.

Široká veřejnost je vítána, aby se na schůzky přišla také podívat. Pokud si děti přinesou vlastní autíčka na dálkové ovládání, mohou využít dráhu a zajezdit si se členy klubu.

V případě zájmu můžete kontaktovat Martina Perutku na čísle 737 403 303.

Členové RC klubu Podolí

Členové RC klubu Podolí